Arbëri

Para Qeverisë së Kosovës mbahet performancë vetëdijësuese kundër dhunës ndaj grave

Para Qeverisë së Kosovës mbahet performancë vetëdijësuese kundër dhunës ndaj grave
 

Aktivistet e një grupi social kanë performuar sot para objektit të Qeverisë së Kosovës himnin feminist “Dhunuesi je ti” apo “Një dhunues në rrugën tënde” i grupit 'Las tesis' nga Kili.

Kjo performancë është realizuar si formë proteste dhe ngritje e zërit kundër dhunës ndaj grave pranë Qeverisë së Kosovës.