Arbëri

Presidenca s`e përjashton mundësinë që t`i drejtohet Kushtetueses për punën e mandatarit

Presidenca s`e përjashton mundësinë që t`i drejtohet Kushtetueses për punën e mandatarit
 

Zyra e Presidentit të Kosovës ka bërë të ditur se është nën përgjegjësinë e Presidentit funksionalizimi i institucioneve kushtetuese.

LEXO EDHE: 

Kurti akuzon Thaçin për presion dhe vlerësime politike