Arbëri

Nagavci thotë se dëshira për arritje të marrëveshjes nuk duhet të jetë arsye për ta humbur durimin

Nagavci thotë se dëshira për arritje të marrëveshjes nuk duhet të jetë arsye për ta humbur durimin

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbërie Nagavci ka thënë se interesimi i opinionit dhe vëmendja për çështjet që janë me interes të përgjithshëm është i natyrshëm dhe i pritshëm.

Sipas saj, pa marrë parasysh se cilat janë motivet e interesimit, është legjitime e drejta për të ditur.