Arbëri

Sipas Jeremiqit, Vuçiq synon të krijojë variantin malazez të Listës Serbe si në Kosovë

Sipas Jeremiqit, Vuçiq synon të krijojë variantin malazez të Listës Serbe si në Kosovë
 

“Po të shkonte në veri të Malit të Zi, Vuçiq do të fishkëllehej dhe do të ndiqej, e pastaj kjo do t’i ndodhte edhe në Serbi. Mbetet të shihet nëse do t’i shkojë përdore që nga partitë politike që mbështeten nga shumica e popullatës serbe në Mal të Zi të formojë varianti malazez të Listës Serbe si në Kosovë. Shpresoj se nuk do t’ia dalë”, i ka thënë gazetës “Danas” të Beogradit kryetari i Partisë Popullore në Serbi, Vuk Jeremiq, transmeton Koha.net.