Arbëri

Akuza e brishtë lë të lirë “Pronton”

 

Aktgjykimi lirues për të akuzuarit në aferën e njohur si “Pronto” mëngjesin e së premtes ka kontestuar edhe një herë përkushtimin e sistemit të drejtësisë në ndjekjen dhe gjykimin e aferave të mëdha korruptuese.

Lirimi i ish-zyrtarëve të lartë publikë, që një pjesë e madhe janë zyrtarë të PDK-së, ka qenë i befasishëm për vetë Prokurorinë Speciale.