Arbëri

Pritje deri në 3 orë për të dalë nga Kosova prej Merdares

Pritje deri në 3 orë për të dalë nga Kosova prej Merdares
Foto: Koha/Ilustrim

Me përfundimin e festave të fundvitit, edhe mërgimtarët kanë nisur të kthehen në vendet e tyre pas pushimeve të kaluara në Kosovë. E kjo ka shkaktuar pritje dhe kolona të gjata në kufi.

Si edhe në të shumtën e rasteve, gjendja më problematike është në pikën kufitare të Merdares.