Arbëri

Urdhri “Hero i Kosovës” për gjyshin e Afrim Zhitisë

Urdhri “Hero i Kosovës” për gjyshin e Afrim Zhitisë
 

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka dekoruar me urdhrin “Hero i Kosovës” Hakif Rexhën-Rimanishta.

Hakif Rimanishta ishte bashkëluftëtar i Shaban Polluzhës dhe gjyshi i heroit Afrim Zhitia.