Arbëri

Importi nga Shqipëria është rritur për 10 % nga viti i kaluar

 

Nga 530 milionë euro, vlera e mallrave të importuara nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina gjatë këtij viti, ka rënë në 6 milionë.

Sipas Doganës së Kosovës, në vitin 2019 ka pasur 524 milionë euro më pak mallra të importuara nga këto shtete, për shkak të vendosjes së tarifës prej 100 për qind, raporton KTV.