Arbëri

Këtë vit 11 të vdekur në vendin e punës në Kosovë, 240 gjoba për kompanitë

 

Këtë vit kanë humbur jetën 11 persona në vendin e punës, ndërsa në vitin 2018, numri i të vdekurve ishte 22.

Sektori më i goditur për mungesë të sigurisë dhe shëndetit në punë për këtë vit ka qenë sektori i energjisë elektrike.