Arbëri

Mehmeti: Nuk do të ketë rishikim të vendimeve për “Monegon” dhe “Iute Credit”

Mehmeti: Nuk do të ketë rishikim të vendimeve për “Monegon” dhe “Iute Credit”
 

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti ka thënë se po përballën me forma të ndryshme të presioni pas vendimeve për revokim të licencave për dy institucione mikrofinanciare “Iute Credit” dhe “Monego”.

Ai ka bërë të ditur se për këtë janë njoftuar edhe organet e drejtësisë. Por, sipas tij, BQK-ja ka vepruar në përputhje të plotë me mandatin e saj ligjor dhe se nuk do të rishikojë këto vendime.