Arbëri

Ali Ahmeti prapë në krye të BDI-së

 

Ali Ahmeti është rizgjedhur kryetar i BDI-së.

Vendimi i degëve dhe delegatëve ishte unanim dhe pa kudër-kandidat ndaj Ahmetit. Në fjalimin përshëndetës, Ahmeti theksoi se BDI është duke u ndërtuar që t’i udhëheq proceset edhe 20 vitet e ardhshme.