Arbëri

ROR: Lëndët zgjedhore - në interes të fëmijëve apo të mësimdhënësve?

ROR: Lëndët zgjedhore - në interes të fëmijëve apo të mësimdhënësve?
Foto: ROR
 

Grupi monitorues i fëmijëve Respect our Rights (ROR) sot ka publikuar analizën mbi përzgjedhjen e lëndëve zgjedhore në shkolla.

Hulumtimi i grupit ROR është realizuar me zyrtarët e Drejtorive Komunale të Arsimit (DKA) në komunat Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë, Gjilan, Mitrovicë, Ferizaj, Fushë Kosovë, Skenderaj dhe Malishevë.