Arbëri

I kontestohet kushtetutshmëria mbylljes së bastoreve

Foto: Koha / ilustrim
 

I është kontestuar kushtetutshmëria Ligjit për ndalimin e lojërave të fatit. Ka katër muaj prej kur ai është përcjellë në Gjykatën Kushtetuese, dhe një informatë për këtë nuk i është bërë e ditur publikut.

Të mërkurën Kushtetuesja ia ka konfirmuar gazetës se lëndën e ka në shqyrtim, por nuk ka treguar arsyet pse deri tash nuk ka vendosur për pranueshmërinë ose jo të kërkesës së bërë nga një prej bizneseve që ka zhvilluar aktivitet të lojërave të fatit, shkruan sot Koha Ditore.