Arbëri

Kosova s’ka laborator të akredituar për të gjitha analizat ushqimore

Në muajt e fundit, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka asgjësuar tonelata të shumta të mishit, sepse ky produkt ushqimor nuk i ka plotësuar kushtet për treg.

Kjo po shihet si shqetësuese për sigurinë e ushqimeve të cilat i konsumojnë qytetarët e Kosovës, raporton KTV.