Arbëri

Shqipëria fton Thaçin për Samitin e radhës për Mini-Schengenin Ballkanik

Shqipëria fton Thaçin për Samitin e radhës për Mini-Schengenin Ballkanik
 

Duke iu përgjigjur deklaratës së kryeministrit në detyrë Ramush Haradinaj se Kosova s’ka marrë ftesë për Samitin e radhës për Mini-Schengenin Ballkanik, Qeveria e Shqipërisë ka thënë se ftesa i është dërguar presidentit Hashim Thaçi.

Sot Haradinaj, pas mbledhjes së Qeverisë deklaroi se nuk ka ftesë nga Shqipëria për Samitin e 21 dhjetorit, që do të mbahet në Durrës, ndërsa zyra e Edi Ramës ka thënë se ftesa i është drejtuar presidentit të Kosovës, duke “pasur parasysh formatin e takimeve rajonale si dhe që në Kosovë ende s’është formuar qeveria e re”.