Arbëri

Kërkohet bashkëpunim mes vendeve të Ballkanit Perëndimor me qëllim integrimin evropian

Kërkohet bashkëpunim mes vendeve të Ballkanit Perëndimor me qëllim integrimin evropian
 

Në Prishtinë është mbajtur një konferencë shumë e rëndësishme për vendet e Ballkanit e cila kishte në agjendë disa pika shumë të rëndësishme që kanë si qëllim integrimin dhe bashkëpunimin. Kjo konferencë u organizua nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe Odës Ekonomike të Kosovës (OEK).

Safet Gërxhaliu sekretar gjeneral në Forumin Investiv të Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor në Trieste të Italisë, tha se duhet së më shumë bashkëpunim mes vendeve të Ballkanit Perëndimor që të hapet perspektiva e qartë drejtë integrimit në familjen e madhe evropiane.