Arbëri

QKKS: Qytetarët u besojnë institucioneve të sigurisë, e më pak Qeverisë

Qeveria dhe Kuvendi i Kosovës janë të parat në listën e institucioneve që më së paku gëzojnë besimin e qytetarëve.

Në publikimin e fundit të Barometrit të Sigurisë nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), u publikuan anketimet e 1189 familjeve kosovare për dy kapituj.