Arbëri

Masat për përmirësimin e ajrit vlerësohen si të vonuara

Masat për përmirësimin e ajrit vlerësohen si të vonuara
 

Masat e propozuara nga Instituti i Shëndetësisë Publike në Kosovë dhe nga kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, për përmirësimin e cilësisë së ajrit, sipas ekspertëve të kësaj fushe, janë të vonuara.

Sipas tyre zbatimi i masave të propozuara siç janë largimi i veturave të vjetra, ndalimi i thëngjillit për ngrohje dhe kontrollimi i cilësisë së derivateve të naftës është dashtë të bëhet shumë kohë më parë.