Arbëri

Sonte në Rubikon debatohet për (pa)mundësinë e koalicionit LVV-LDK

Sonte në Rubikon debatohet për (pa)mundësinë e koalicionit LVV-LDK

Sonte në Rubikon të KTV-së me fillim prej orës 20:00 do të debatohet për (pa)mundësinë e arritjes së marrëveshjes mes Vetëvendosjes dhe LDK-së.

Çka po e pengon marrëveshjen LVV-LDK?