Arbëri

IKD kërkon nxjerrjen para drejtësisë të sulmuesit të gjyqtarit në Vushtrri

IKD kërkon nxjerrjen para drejtësisë të sulmuesit të gjyqtarit në Vushtrri
 

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka reaguar ndaj sulmit fizik kundër gjyqtarit mbikëqyrës të Gjykatës Themelore në Mitrovicë – Dega në Vushtrri, Rifat Bllata.

IKD reagon për këtë rast dhe rastet e tjera të dhunës së ushtruar ndaj bartësve të funksioneve gjyqësore dhe prokuroriale, kur ato ndërlidhen me punët e tyre zyrtare.