Arbëri

Turqia krahas 500 banesave parashikon ndërtimin edhe të objekteve të tjera përcjellëse

Foto: Koha
 

Ndihma e Turqisë për banorët e Laçit, të goditur nga tërmeti i 26 nëntorit, nuk do të kufizohet vetëm në ndërtimin e 500 banesave.

Krahas ambienteve të banimit, investitorët kanë paraparë edhe ndërtimin e objekteve me interes social, si kopshte, parqe, qendër tregtare, parking dhe objekte të kultit fetar.