Arbëri

Mbrëmë 5 lëkundje të reja në Shqipëri, por me magnitudë të vogël

Mbrëmë 5 lëkundje të reja në Shqipëri, por me magnitudë të vogël
 

Gjatë natës deri në orët e para të mëngjesit të sotëm në Shqipëri janë regjistruar disa lëkundje.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit janë regjistruar 5 lëkundje me magnitudë të vogël.