Arbëri

Serbi ktheu në private tokën shoqërore në vlerë të rreth 5 milionë eurove

Disa muaj pasi Kosova pati shpallur pavarësinë, Gjykata e Qarkut në Prishtinë e ka trajtuar një padi kundër shtetit të Serbisë.

Serbia ishte trajtuar si palë për pronësi në tokën që gjendet në territorin e Kosovës dhe atë në vitin 2008.