Arbëri

Në Kosovë gjysma e banorëve nuk ndihen të sigurt

Në Kosovë gjysma e banorëve nuk ndihen të sigurt

Në Kosovë që nga paslufta vetëm gjatë një viti ndodhin mbi 15 mijë aksidente. Megjithatë, thuhet se gjatë vitit 2019 ka pasur rënie të aksidenteve me fatalitet, ndërsa ka pasur rritje të numrit të aksidenteve me dëme.

Kështu u tha në konferencën e organizuar me kryesuesit e këshillave komunalë për Siguri në Bashkësi, ku nga këta të fundit të pranishëm ishin vetëm kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma dhe ai i Mamushës, Abdylhadi Krasniq.