Arbëri

Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar nënshkruajnë marrëveshje të partneritetit dhe tregtisë

Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar nënshkruajnë marrëveshje të partneritetit dhe tregtisë
 

Republika e Kosovës, gjegjësisht Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka nënshkruar marrëveshje të partneritetit, tregtisë dhe bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar.

Në emër të Republikës së Kosovës marrëveshjen e ka nënshkruar ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ndërsa nga Mbretëria e Bashkuar, ambasadori i këtij shteti në Kosovë Nicholas Abbott.