Arbëri

Kërkohet më shumë mbështetje për personat me aftësi të kufizuara

Kërkohet më shumë mbështetje për personat me aftësi të kufizuara
 

Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara është mbajtur konferenca vjetore “Promovimi i pjesëmarrjes së personave me aftësi të kufizuara dhe lidershipit të tyre: Ndërmarrja e veprimeve mbi Agjendën Zhvillimore 2030”.

Me këtë rast u kërkua mbështetje më e madhe institucionale dhe përmbushje të legjislacionit për këtë kategori të njerëzve.