Arbëri

Nga e marta deri sot, 1376 pasgoditje në Shqipëri

Nga e marta deri sot, 1376 pasgoditje në Shqipëri
 

Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë bën me dije sot se numri total i pasgoditjeve që prej tërmetit të fortë të 26 nëntorit është 1376.

“Ndërsa nga ora 7 e mëngjesit të sotëm, 2 dhjetor deri më tani, ora 10:00, janë regjistruar 5 lëkundje dhe dy janë të lokalizuar”, njofton ministria.