Arbëri

Sindikatat e Telekomit dhe KEK-ut paralajmëruan grevë, nëse fillon zbatimi i Ligjit për Paga

Që nga 1 dhjetori, punëtorët e sektorit publik do të paguhen sipas Ligjit të ri për Pagat. Mirëpo, ky ligj për punëtorët e ndërmarrjeve publike shihet si diskriminues.

Lamih Balaj nga Sindikata e Telekomit thotë që ata e kundërshtojnë vetëm nenin 27 të këtij ligji, raporton KTV.