Arbëri

Vëllezërit nga Kosova shërbejnë ushqim falas për ushtarët veteranë të SHBA-së

 

Veteranë të shumtë bashkë me familjet e tyre janë parë në “Ditën e Falënderimeve” në Lincoln Park.

Genc Selimi, partner në menaxhimin e restorantit 202 Italian Bistro, ka shërbyer falas veteranët dhe familjet e tyre për “Ditën e Falënderimeve”, transmeton Koha.net.