Oda e Afarizmit fton bizneset të japin kontributin për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Oda e Afarizmit fton bizneset të japin kontributin për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

27 November 2019 19:15

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) fton bizneset që të japin kontributin e tyre në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmeti në Shqipëri, duke ndihmuar në adresën unike shtetërore në këtë link: https://e-albania.al/dhuro/, ku mund të gjeni tri format e kontributit, përfshirë ato financiare, ushqime, veshmbathje apo strehim.

Donacionet mund të bëhen online në e-albania : https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13528

Kontribuo në llogaritë bankare: https://e-albania.al/dhuro/llogarite/llogarite.html

Kontribut tjetër: https://e-albania.al/StaticPages/kontribut_tjeter/kontribut_tjeter.html

Ndërsa ndihma të tjera humanitare mund të dërgohen edhe përmes organizimit të Ambasadës së Shqipërisë në Kosovë, ku menaxhimi i këtyre ndihmave do të bëhet në qytetin e Durrësit, pranë stadiumit Niko Dovana, nga ana e Drejtorisë së Emergjencave Civile, duke ndjekur këto udhëzime:

Hartimin e një akti dhurimi me shkresë, e cila duhet të përmbajë listën e sendeve që dhurohen, transmeton kp.

Gjithashtu dhuruesi duhet të deklarojë se ndihmat humanitare akordohen për fatkeqësinë natyrore tërmetin e ndodhur më 26 nëntor 2019 për qytetin e Durrësit/ Tiranës/Thumanës.

Te rubrika Pritës i dhurimit për të lehtësuar procedurat doganore dhe për një koordinim sa më të shpejtë të shënohet:

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e RSh-së NIPT J92322004M

Ose mund të kontaktoni në numrin e emergjencës 00383-45618618 dhe në adresën: [email protected]

Komentet

Shto koment

Të ngjashme