Arbëri

Sonte në Rubikon Nexhat Daci

Sonte në Rubikon Nexhat Daci

Në Rubikon sonte, ekskluzivisht, Ish-kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Nexhat Daci, njëherësh ish kryetar i Parlamentit të Kosovës.

Cilat janë pritjet për legjislaturën e re të Kuvendit?