Arbëri

Luksi i këshilltarëve të Haradinajt

Foto: Alban Bujari/ Koha Ditore
 

“Room service” kishte paguar në një hotel Meliza Haradinaj, kur në fund të vitit të shkuar ishte pjesë e një udhëtimi zyrtar në Vjenë. Krahas kësaj këshilltareje të kryeministrit në largim, Ramush Haradinaj, për në kryeqytetin e Austrisë kishin udhëtuar edhe anëtarë të tjerë të kabinetit të kreut të Qeverisë.

Dhomat e këtilla, çfarë ishte paguar nga buxheti i shtetit për këshilltaren Haradinaj, janë ndër më të shtrenjtat në hotele. Frekuentohen kryesisht nga të pasurit. Ato ofrojnë luks, meqë ua mundësojnë mysafirëve edhe të përzgjedhin ushqimet dhe pijet, dhe ato t’iu shërbehen në dhomë, shkruan sot “Koha Ditore”.