Arbëri

Osmani BERZH-it: Qeverisja VV-LDK nuk do të investojë në asfalt, por në rritjen e punësimit

 

Nënkryetarja e LDK-së, Vjosa Osmani, në një takim me përfaqësues të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka thënë se në programin e përbashkët qeverisës me VV-në, përqendrimi nuk do të jetë në autostrada, por në rritjen e punësimit të të rinjve dhe grave.

Sipas një njoftimi të LDK-së për këtë takim, Osmani u ka thënë përfaqësuesve të BERZH-it se në programin qeverisës VV-LDK investimet janë të fokusuara në kapitalin njerëzor përmes shëndetësisë, arsimit e sektorit privat.