Arbëri

Pas dëmtimit të trenit të gjenocidit në Han të Elezit, pritet tenderi për kamerat e sigurisë dhe ndriçimit

Në gjendje kaq të mjerueshme, ky tren nuk ishte as në kohën e luftës në Kosovë, kur edhe bartte banorë të vendit, për t’i dërguar në Maqedoni.

I vendosur në 20-vjetorin e Çlirimit të Kosovës, tanimë nga jashtë shihet pothuajse çdo pjesë e dëmtuar dhe e thyer, e nga brenda është i mbushur me mbeturina e gurë, raporton KTV.