Arbëri

Shkatërrohen rreth 600 armë të konfiskuara nga Policia e Kosovës

Foto: Policia e Kosovës
 

Policia e Kosovës, njofton se sot, nën mbështetjen dhe përkrahjen e UNDP-së, shkatërroi një sasi të armëve të shkurtra dhe të gjata, të cilat janë konfiskuar gjatë realizimit të detyrave dhe hetimeve policore.

Procesit të shkatërrimit të armëve i ka parapri një konferencë në të cilën kanë marr pjesë, Zëvendësministri i MPB-së, Izmi Zeka, Zëvendësdrejtori i PK-së, Samedin Mehmeti, Maria Suokko nga UNDP dhe Hakan Ejdervik nga zyra e BE-së.