Arbëri

“Kosova ka ngecur në luftën kundër krimit e korrupsionit”

Foto: Koha
 

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), ka mbajtur diskutim lidhur me temën “Roli i vendimeve të Gjykatës Supreme në luftën kundër krimit dhe korrupsionit: Një thirrje për disiplinim të gjyqtarëve që marrin vendime të kundërligjshme”.

Arbëresha Loxha, drejtoreshë në GLPS, ka thënë se efikasiteti i sistemit gjyqësor në Kosovë është lëkundur shumë.