Arbëri

Bulliqi: Gurtë e kufirit nuk mund të vendosen njëanshëm

Bulliqi: Gurtë e kufirit nuk mund të vendosen njëanshëm

Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar.

Në një bisedë në televizionin publik, ai ka theksuar se pa u vendosur gurët në kufij dhe me pajtimin e të dyja palëve, nuk mund të quhet se ka përfunduar demarkimi i kufirit më Malin e Zi.