Arbëri

Babai i Roshiqit akuzon Policinë e Kosovës se i biri u keqtrajtua për “rastin Ivanoviq”

Të arrestuar para pothuajse një viti, Marko Roshiq, Nedeljko Spasojeviq dhe Dragisha Markoviq, besohet se ishin të lidhur ngushtë me vrasjen e politikanit Oliver Ivanoviq.

Lidhja e Roshiqit me këtë krim bazohej në një letër që u gjet në xhepin e viktimës, e në të cilën ishte e shënuar targa e veturës që i takonte familjes së tij.