Arbëri

Punëtorët e sektorit privat kërkojnë paga mbi 350 euro, paralajmërojnë protesta

Punëtorët e sektorit privat kërkojnë paga mbi 350 euro, paralajmërojnë protesta
 

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës sot mbajti takim me kryetarë të disa shoqatave sindikale, ku u bisedua për gjendjen e keqe të punëtorëve të këtij sektori.

Në këtë takim u tha se ka ende kushte të këqija të punës dhe punëtorë që paguhen ende me pagë 130 dhe 170 euro.