Arbëri

Sindikata e pavarur e RTK-së kërkon nga LVV t’i trajtojë me prioritet çështjet e pazgjidhura të këtij transmetuesi

Sindikata e pavarur e RTK-së kërkon nga LVV t’i trajtojë me prioritet çështjet e pazgjidhura të këtij transmetuesi
 

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të RTK-së, Fadil B.Hoxha, bashkë me anëtarët e kryesisë, Gjevahira Kolenovic dhe Milot Ibrani, janë takuar sot me përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, Dejona Mihali dhe Kreshnik Ahmeti.

Në kuadër të këtij takimi, udhëheqësit sindikal kërkuan nga Lëvizja Vetëvendosje, t'i trajtojë me prioritet çështjet e pazgjidhura të Transmetuesit Publik siç është prona, objekti dhe ligji i ri. Sindikata pret që këto procese me rëndësi jetike për funksionimin e RTK-së të marrin epilog nga Qeveria dhe Kuvendi i ri.