Arbëri

Anëtari i Nismës paralajmëron kalimin në VV pas koalicionit me PDK-në

 

Avni Tafili, që deri para rreth 1 muaji ishte kryetar i Degës së Partisë së Drejtësisë në Kaçanik, kishte vendosur t’i bashkohej Nismës për Kosovën.

Por, siç raportohet, Tafili ka qenë vazhdimisht kundër një koalicioni të mundshëm mes Nismës për Kosovën, AAK-së dhe PDK-së.