Arbëri

Miftaraj: E pakuptimtë sesi lënda “Dehari” është ende në Prizren

 

Rasti “Dehari” duhet t’i merret Prokurorisë Themelore në Prizren, dhe një gjë të tillë mund ta bëjë vetëm Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka thënë hulumtuesi i Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj.

Sipas Miftarajt, Kryeprokurori i Shtetit i ka në dispozicion dy rrugë ligjore që këtë lëndë ta transferojë për hetim të mëtutjeshëm në Prokurorinë Speciale, shkruan sot “Koha Ditore”.