Arbëri

Haliti e Dreshaj shpallen fajtorë për sulmin ndaj Arben Gashit

 

Ish-nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti, dhe ish-deputeti i AAK-së, Gani Dreshaj, janë shpallur fajtorë për përleshjen e tyre me ish-deputetin e LDK-së, Arben Gashi.

Megjithatë, ata janë dënuar vetëm me gjobë për veprën penale të kanosjes. Të dy janë dënuar me gjobë prej 1 mijë e 250 eurosh, transmeton KTV.