Arbëri

Palmer zbulon planin e tij: Rusia të zhduket nga Ballkani

Palmer zbulon planin e tij: Rusia të zhduket nga Ballkani
 

Emisari i posaçëm i SHBA për Ballkanin Perëndimor ka zbuluar strategjinë e Uashingtonit për Ballkanin para Senatit. Palmer ka konfirmuar se qëllimi i SHBA është që Kosova dhe Serbia ta njohin njëra tjetrën.

“Uashingtoni dëshiron ta heqë Ballkanin nga “përqafimi i Rusisë”, t’i fusë vendet e rajonin në NATO, ndërsa Serbia dhe Kosova të detyrohen ta njohin njëra tjetrën si vende të pavarura”, shkruan gazeta serbe Novosti, sipas të cilës “shantazhi më i ri i drejtuar kah Serbia është rezoluta me të cilën po kërkohet zbardhja e rastit të vëllezërve Bytyçi”.