Arbëri

Policia me ligjërata në shkolla kundër dhunës në familje

Policia me ligjërata në shkolla kundër dhunës në familje
 

Drejtoria Rajonale e Policisë në Mitrovicë, me qëllim të vetëdijesimit dhe parandalimit, ka filluar me implementimin e projektit ‘Dhuna në familje’.

Sipas policisë, gjatë muajit tetor po mbahen ligjërata me nxënës të shkollave fillore me temën ‘Dhuna në familje’, ku kryesisht janë përfshirë nxënës të klasave të nënta.