Arbëri

MD e Qeveria drejtojnë gishtin kah njëra-tjetra për qasje në dokumente për shpenzimet për Specialen

“Nuk kemi pasë ekspertizën e mjaftueshme në Ministrinë e Drejtësisë. Kemi angazhuar edhe ekspertë të huaj në këtë proces dhe besoj që në mbledhjen e radhës, jo nesër kur do të jetë, por në mbledhjen e radhës, në fund të kësaj ose tjetrës, do të miratohen edhe këto udhëzime administrative që do të jenë në linjë me ligjin i cili është në fuqi”.

Kështu ishte shprehur ministri në largim i Drejtësisë, Abelard Tahiri, më 14 janar, 2019.