Në Rubikon sonte kryetari i Federatës së Futbollit, Agim Ademi

Në Rubikon sonte kryetari i Federatës së Futbollit, Agim Ademi

23 October 2019 12:52

A po zbehet rëndësia e kombëtares me problemin e shitjes së biletave?

Si do ti përgjigjet Federata fillimit të hetimeve nga Prokuroria e Shtetit për këtë?

Sa është e rrezikshme loja me Çekinë?

Pse u bën ndryshimet në Komisionet e FFK-së?

Çka po ndodh me ndërtimin e stadiumit?

Cili është mandati i Ademit?

Sa ka mundësi për zgjedhje brenda Federatës?

Për këto dhe më shumë, sonte në Rubikon me Adriatik Kelmendin. Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision. (KTV 20:00, ARTA 21:40)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme