Arbëri

“Ekzaminimet e zarfeve nga Serbia po bëhen bashkë me ekspertë ndërkombëtarë”

“Ekzaminimet e zarfeve nga Serbia po bëhen bashkë me ekspertë ndërkombëtarë”
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka takuar Kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka, Kryeprokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Drejtorin e AKI-së, Shpend Maxhuni, të cilët e kanë informuar për rezultatet e hetimeve rreth raporteve për helmim të punëtorëve të KQZ-së, të cilët kishin kontakt me zarfet e ardhur nga Serbia në objektin e shërbimit të votuesve, ku ishin të vendosura votat e diasporës.

Thaçi kërkoi nga institucionet shtetërore relevante që rasti të hetohet deri në fund.