Arbëri

Hapja e negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore me BE-në në duart e Holandës

Hapja e negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore me BE-në në duart e Holandës
 

Nëse Shqipëria dhe Maqedonia Veriore do të fillojnë bisedimet e pranimit me Bashkimin Evropian varet nga Holanda, njoftoi stacioni televiziv holandez NOS.

Parlamenti holandez do të diskutojë sot për zgjerimin e BE-së dhe përafrimin e dy vendeve.