Arbëri

Dështon gjykimi për rastin “Toka”, mungojnë shumica e të akuzuarve

Dështon gjykimi për rastin “Toka”, mungojnë shumica e të akuzuarve
 

Ka dështuar gjykimi në rastin Toka pasi që në këtë seancë nuk ishin të pranishëm shumica e të akuzuarve përfshirë.

Kryetari i trupit gjykues Beqir Kalludra ka thënë se pasi që avokati Besnik Berisha ka lajmëruar një ditë më parë se ka rast vdekje dhe pasi që mungojnë shumica e të akuzuarve atëherë seanca do ta shtyhet për 28 tetor ora 9, raporton KTV.